+ 31 (0)850 201 666 info@mbplastics.nl

Solvay Rosignano Itiniris Project

MB Plastics Europe BV is gedreven om voortgang te boeken, onze technieken op de juiste manier te gebruiken en mooie projecten te realiseren. Deze maand bevinden wij ons in de afrondingsfase van het Itiniris project. Het gaat hier om 2 peroxide opslagtanks van 4 bij 13 meter die geheel van binnen bekleed worden met PFA. Deze opslagtanks worden ingezet in de semiconductor industrie. Samen met Industrie Verträtung Wijers hebben wij deze opdracht voor Solvay Rosignano, Italië, mogen ontvangen.

 

3 weken geleden is de eerste RVS 316 tank, vanuit Gilze, met zwaar transport naar Italië vervoerd waar het zonder complicaties werd geïnstalleerd. MB Plastics Europe BV verwacht dat de 2de tank eind april wordt geïnstalleerd.

 

Nieuwe aanwisten MB Plastics Europe BV!

MB Plastics Europe BV hecht veel waarde aan persoonlijk contact me collega’s, klanten en leveranciers. Wij houden u dus graag op de hoogte van de nieuwe collega’s  die onze organisatie gaan versterken. MB Plastics Europe BV ontwikkelt zich en is volop  bezig  met innovatie. Hiermee willen we onze klanten nog beter bedienen.

De beide nieuwe medewerkers Songtan Kampiwpan en Jelle Berendsen zijn per ingang van 1 maart jl.  in dienst getreden .

Het zijn beide enthousiastelingen die met veel overtuiging, plezier en kennis aan de slag zijn gegaan.  Ze zullen invulling geven aan de ambities die we hebben.