+ 31 (0)850 201 666 info@mbplastics.nl

Lined Piping Systems


MB Plastics Europe BV levert leidingen en fittingen binnen 24 uur, direct vanuit de centraal gelegen productie in Gilze. Middels een speciale (quick service) productie lijn. Wij zijn in staat complete projecten uit te voeren in zowel leidingsystemen als equipment.

LINED PIPES AND FITTINGS


Norm:

– ANSI

– DIN

Material:

– Carbon Steel and stainless steel

Lining Material

– PTFE & PFA Virgin

– PTFE & PFA Conductive

Special Features

– Earthing studs

– Earthing lugs

– Final painting

FLUOR LINED VALVES


Passtukken op afroep, geen wachttijden


MB Plastics Europe BV levert leidingen en fittingen binnen 24 uur, direct vanuit de centraal gelegen productie in Gilze. Middels een speciale “quick service” productie lijn. Wij zijn in staat complete projecten uit te voeren in zowel leidingsystemen als equipment.

Customized leiding- en fitting werk


MB Plastics Europe BV is uw leverancier van customized leiding- en fitting werk. Door onze veelzijdige productiemethodes zijn wij in staat om binnen uw specificaties maatwerk te leveren.

Grote historie


Hoewel MB Plastics Europe BV haar roots vindt in de Schotse “Motherwell Bridge Group”, komt het beklede leidingsystemen programma (lined piping) van oorsprong uit Amerika.

Een aantal van onze medewerkers stond mede aan de wieg van de introductie van lined piping in Europa. Men was destijds in dienst van het Amerikaanse “Peabody Dore”. Aan het einde van de jaren ’90 werd het een onderdeel van de Plastics Omnium Group, bekend als 3P in Tilburg.

Marktleider


MB Plastics Europe BV nam de lined piping activiteiten in de Benelux over en versterkte haar grip op de markt door de samenwerking met Mersen Pagny (voormalige Carbone Loraine). Inmiddels is MB Plastics Europe BV uitgegroeid tot marktleider en geroemd om haar veelzijdigheid en vakbekwaamheid. Door de verschillende productietechnieken kiezen wij voor u neutraal de best denkbare oplossing. Zowel technisch als financieel ondervindt u hier voordelen.