+ 31 (0)850 201 666 sales@mbplastics.nl

TANK & EQUIPMENT LINING


MB Plastics Europe BV biedt u de ervaring en kennis en geeft u oplossingen op het gebied voor al uw corrosieproblemen op een turn-key basis. Twee mogelijke technieken om uw equipment te beschermen tegen corrosie: 

  • ChemResist Rotational Lining
  • Sheetlining

ChemResist – Rotational-Lining


Samen met onze partner Rudolf Gutbrod GmbH Duitsland combineren wij jarenlange ervaring . Wij zijn pioniers in rotatie-sinter-lining. Deze methode biedt u het voordeel van vol vacuüm en een hoge chemische resistentie. Dit komt doordat wij fluor materialen als ETFE en PFA verwerken . Tevens hebben we toepassingen met thermoplasten als PE, PP en PA . Wij kunnen onze producten leveren in elektrisch geleidend en voorzien van FDA certificaat.

De volgende fluor-polymeren zitten in ons Rotational-Lining assortiment:

  • ETFE 
  • PFA 
  • PE

Sheetlining (los/verlijmd)


Deze bekende conventionele bekledingstechniek wordt al ruim 40 jaar gebruikt. Wij gebruiken fluorpolymeren in de vorm van geschilde platen, isostatisch geperst- en geëxstrudeerd halffabrikaat. Vervolgens worden de staaldelen hiermee bekleed. Dit kan door een losse bekleding in de vorm van een sleeve of door het materiaal te verlijmen. In dat geval gebruiken wij platen met een backing van glas of polyester.

Bekijk onze presentatie over Equipment Lining