+ 31 (0)850 201 666 info@mbplastics.nl

TANK & EQUIPMENT LINING


MB Plastics Europe BV biedt u de ervaring en kennis en geeft u oplossingen op het gebied voor al uw corrosieproblemen op een turn-key basis.

Sheetlining (los/verlijmd)


Deze bekende conventionele bekledingstechniek wordt al ruim 40 jaar gebruikt. Wij gebruiken fluorpolymeren in de vorm van geschilde platen, isostatisch geperst- en geëxstrudeerd halffabrikaat. Vervolgens worden de staaldelen hiermee bekleed. Dit kan door een losse bekleding in de vorm van een sleeve of door het materiaal te verlijmen. In dat geval gebruiken wij platen met een backing van glas of polyester.

Bekijk onze presentatie over Equipment Lining

ChemResist – Rotational-Lining


Samen met onze partner Rudolf Gutbrod GmbH Duitsland combineren wij jarenlange ervaring . Wij zijn pioniers in rotatie-sinter-lining. Deze methode biedt u het voordeel van vol vacuüm en een hoge chemische resistentie. Dit komt doordat wij fluor materialen als ETFE en PFA verwerken . Tevens hebben we toepassingen met thermoplasten als PE, PP en PA . Wij kunnen onze producten leveren in elektrisch geleidend en voorzien van FDA certificaat.

De volgende fluor-polymeren zitten in ons Rotational-Lining assortiment:

– ETFE

– ETFE Ultra + Evolution 

Downloads

PDF-Brochure ChemResist

Flyer ChemResist ETFE ultra+ EVOLUTION 

Fluorpolymer Coatings


 

MB Plastics Europe BV combineert de unieke eigenschappen van de fluor-polymeren . Met name de chemische resistentie en de non-stick eigenschappen en de combinatie van beiden bieden een oplossing voor onze klanten.

De verschillende coatingprocessen. (elektrostatisch en vloeibaar) bieden ons de mogelijkheid tanks, centrifuge equipement, fittingen etc. te beschermen tegen corrosie of te voorzien van een non-stick laag. Niet enkel een paar µm maar tot een dikte van 1.5mm!!! Toepassingen zijn te vinden in o.a. de (petro-)chemische industrie, levensmiddelenindustrie en farmacie.

De volgende fluor-polymeren zitten in ons coating assortiment:

–  PFA Edlon

– PFA

– PFA Ultra +

– ETFE Ultra +

– ETFE Nova

– TIC (Tank Inside Coating)

– E-CTFE Halar

– PTFE Teflon

 

Downloads

PDF-Brochure fluorpolymercoatings

PDF-Flyer Abrasion-Resistant

PDF-Flyer PFA ultra+

PDF-Flyer ETFE ultra+

PDF-Flyer ETFE nova

PDF-Flyer TIC