Corrosiebescherming met PFA

PFA-voering van stalen tanks

Verlenging van de levensduur van stalen tanks is mogelijk door MB’s oplossing van PFA-plaat in de tanks. CIMC beperkt MB Plastics gespecialiseerd in fluorkunststoffen, wat een van de kerncompetenties van MB is om de corrosie van het salpeterzuur (HNO3) te beschermen, is een zeer corrosief mineraal dat zich in de stalen tanks bevindt.

 

 

De eigenschap van de hoogste chemische resistentie van PFA.

De twee ISO-containers met een capaciteit van 20 ft bevatten de 85% -concentratie van salpeterzuur en werken bij kamertemperatuur met 2 in de spuitmonden. Om de levensduur van de tanks te verlengen door permanent zuurbestendig te zijn, biedt de corrosieve oplossing van MB de voering PFA-glasvezelrug met een dikte van 2,3 mm om de oxidatie tussen het zuur en de metalen te voorkomen. De PFA-voering is ook de geschikte corrosiebescherming voor hoge bedrijfstemperaturen van meer dan 150 graden.

Voering, testen en leveren aan de klant

Met de specialisatie van Fluor-kunststoffen, verzekert MB de strakke plaat door gebruik te maken van een vacuümverbindingssysteem met volledig automatisch robot PFA-lassen. Om de perfecte voering te garanderen, geeft MB de teststandaard door 5000 kV / mm te testen om te controleren of er een vierkant-inch gebied is dat hoogspanning kan reageren met het metalen lichaam van de tank.

Top