Sinds 1 Januari, 2020, heeft MB Plastics Europe BV de vertegenwoordiging van Graphite India Ltd, for Graphite Heat Transfer Equipment and Services overgenomen!

De afgelopen 10 jaar, werd het agentschap gerund door Mr Pieter Borgonjen, die erg succesvol is geweest in het verkrijgen van een goede positie voor GIL in de West-Europese markt.

We zijn erg dankbaar voor de geweldige fundering die hij voor ons gecreërd heeft, waar we verder op kunnen bouwen. Wij wensen hem alle geluk toe tijdens zijn welverdiende pensioen.

Onze samenwerking met Graphite India Limited geeft ons de mogelijkheid om u het volledige pakket van Chemisch-resistente producten te leveren.

Mede door de bewezen technische kennis en ervaring van GIL, gecombineerd met de locale service van de MB Plastics productie in Tilburg, kunnen wij uitstekende service garanderen.

De huidige leveranciers van grafiete warmtewisselaars uit Frankrijk en Duitsland hebben moeite om de gevraagde standaard van service en behoeften vanuit de markt te halen.

Mersen is gestopt met zijn reparatieservice in Schiedam.

The GIL / MB samenwerking verzekerd u ervan dat u uw plant  kosten-effectief & efficient kunt runnen. Probeer ons uit!!!!

We kijken uit naar toekomstige contacten en projecten.

foto’s van ons bedrijf, Tonny Berendsen op de foto met Pieter Borgonjen:

Bezoek onze product pagina: Graphite Heat Exchangers.

 

 

Top